Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Вимірювач напруги пробою переходів транзисторів та діодів.

Вимірювач напруги пробою переходів транзисторів та діодів. 04 лист. 2017 18:45 #1

• Сергей 78
  • Сергей 78 аватар
  • Оффлайн
  • I'm here long time
  • Дописи: 151
  • Подякували: 16
На радіокоті була опублікована така робота. (www.radiokot.ru/konkursCatDay2017/48/)
Приборчик дуже цікавий і корисний в побуті. Не подобаеться тільки мікроконтролер ATtiny13 . Автор використав найдешевший контролер та навішав ще купу регістрів, що значно ускладнило друковану плату і добавило вартості на запчастини.
Питання до Soir . Не бажаєте переробити більш якісно цей проект. Я його бачу таким. Контролер щось із Атмега 8-16 або 32. Дисплей 1602( можливо від нокии 5110 але його в наяності у мене немає). Можливість в меню вибирати ток через елемент. Ток буде формуватись комутатором, контролер буде тільки формувати код для його переключання.Далі с контролера його вбудованним ШИМ формується наростаюча напруга в якості задаючої для високовольтного перетворювача. При досягненні пробою перехода, ШИМ глушиться і на екран виводиться напруга пробою.
Можливо є кращі ідеї.
Останнє редагування: 04 лист. 2017 18:53 від Сергей 78.
Увійдіть до облікового запису, щоб писати повідомлення.

Вимірювач напруги пробою переходів транзисторів та діодів. 04 лист. 2017 19:01 #2

• Soir
  • Soir аватар
  • онлайн
  • Moderator
  • Дописи: 13643
  • Подякували: 5174
  • sxem.org 2019,2021 Respect Author
Нет, не желаю.

Вимірювач напруги пробою переходів транзисторів та діодів. 04 лист. 2017 21:12 #3

• Сергей 78
  • Сергей 78 аватар
  • Оффлайн
  • I'm here long time
Ясно. Приймаються ідеї по функціоналу прибору. Можливо хтось підскаже як буде краще, що добавити для зручності.

Вимірювач напруги пробою переходів транзисторів та діодів. 05 лист. 2017 09:01 #4

• Сергей 78
  • Сергей 78 аватар
  • Оффлайн
  • I'm here long time
Все, тема не актуальна, можна видалити її. Прибор уже переведенний на Атмега8. Будем розводити плати і тестувати.
Модератори: wolf2000, Vakula, Айнцвайдрайченко, Soir