Roman77 пише:
... пробовал я устанавливать время, когда часы должны переводить время на летнее и зимнее, с установкой "галочки" и без установки "галочки", время автоматом не переводится! ..
Шкода, що справа не в примітивному інвертуванні. В такому випадку навіть не знаю чи зможу коли небудь виправити цю помилку.
На жаль поки немає часу на аматорські саморобки.
Я ось нещодавно можна сказати, вдруге довелося вивчати свою ж програму «
Автоматика у підсобному господарстві.».
Яка була написана мною ще в 2013 році.
І з усього розмаїття функцій які я там вигадав, мені потрібно всього на всього три речі,
управляти
вхідними дверцятами пташника, і тут воно не працювало як треба, знайшов там дві значно суперечні у логіці помилки,
також
досветку по сутінкового датчику, працювало теж з помилкою, та ще й раніше зроблене схемне рішення не дозволяє зробити плавне вимикання світла,
і управління
годівницею за таймером, тут мені на радість помилок не було, і нічого не довелося виправляти...
Ось це і називається аматорські саморобки, що по закінченню часу потрібно переробляти і програму і схему з платою.
А якщо справа тільки в програмі, то все що раніше було зроблено на «виріст» і не використовується, ускладнює переробку, і часто згадуєш, що все ж таки універсальність програми це зайве в такому хобі
:)))